sunnuntai 14. elokuuta 2011

Flow 2011

Nyt seuraa narinaa. Oltiin nimittäin lauantaina Flow'ssa. Suurin osa meistä meni sinne Lykke Li'n takia, mutta kävikin niin, että Lykke Li peruutti, ja saimme kuulla siitä vasta, kun olimme odotelleet häntä lavan edessä melkoisen tovin. Tosi harmi! Ärsytti suorastaan ja harmitti.

Toinen meille useimmille tärkeä esiintyjä  oli Janelle Monáe. Hän oli onneksi paikalla, kuulosti hyvältä, ja näyttikin hyvältä silloin, kun häntä pari kertaa vilaukselta näin (tuolloinkin piti nousta varpailleen ja kurkkia kaula pitkällä teltan tukahduttavassa ahtaudessa). Empire Of The Sun oli viihdyttävä, hyvä ja ehkä Flow'n paras anti. Mutta sekään elämys ei ollut täydellinen, koska muut porukasta jonottivat vessaan ja loput jonottivat ruoka- ja juomajonossa. Ilmeisesti isosta ihmismäärästä johtuen jonot olivat piiiitkiä ja hiiiiiitaita, mikä johti siihen, että parhaimman osuuden bändin keikasta kuuntelin yksin, kun muut jumittivat jonoissa.

Lopullinen tunne Flow'sta oli aika tyhjä, eikä ihme. Onneksi festarialue näytti hyvältä. Se oli visuaalisesti upea, inspiroiva, viihtyisä ja raikas.

Ei kommentteja: