maanantai 13. helmikuuta 2012

Villa Roosa

Kävin äitini kanssa perinteisellä vierailulla Villa Roosassa, vanhassa huopatossutehtaassa, joka on toiminut jo vuosia nykytaiteen näyttelytilana. Villa Roosassa on vuosittain näyttelyitä, joissa lähes jokaisessa olen käynyt. Ikinä en ole pettynyt! Itse vanha tehdas ja sen pihapiiri on niin kaunis, rentouttava ja tasapainoittava, että se on jo yksi syy käydä Villa Roosassa. Siellä tulee inspiroitunut olo.

Nyt rakennuksen alakerrassa on meneillään Orimattila Contemporary Art -näyttely. Melko vähän teoksia, mutta koknaisuutena ne toimivat hienosti! Värimaailma oli just eikä melkein ja innostuin kyllä taas paljon kaikesta. Ihailen niin paljon taiteilijoita, jotka keksivät uutta ja saavat aikaiseksi vielä toteuttaa ideoitaan.

P.S. Villa Roosasta lähti matkaan myös täydellinen pari mustia 36-kokoisia huopatossuja. Huopikkaita on myyty tuolla jo vuosia, enää jäljellä on pieniä kokoja. Onneksi löytyi minulle vielä pari. Ennestään minulla on jo yhdet, mutta nämä uudet ovat erilaiset ja yksinkertaisemmat. Täydelliset!