keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Kesäihon pelastuksia

Dermalogican tuotteet ovat jovuosien ajan suojanneet ja hoivanneet kasvojeni ihoa. En edes uskalla ajatella kuinka monta auringolta suojaavaa (ja ikävä kyllä melkoisen kallista) purkkia olen tyhjentänyt tuona aikana. Kasvojeni superherkkä iho ei oikein suostu sietämään mitään muita tuotteita, vaikka tosin viime aikoina en edes ole vaivautunut kokeilemaan muuta kuin Dermalogicaa.

Dermalogica on siis pelastanut minut monelta ihomurheelta, ja siksi luotan merkkiin myös niinä hetkinä, kun aurinko saapuu kuvioihin. Ja aurinko totisesti saapui kuvioihin tasan sillä hetkellä, kun pistin jalkani lentokoneesta ulos toisella puolella maailmaa! 

Aurinkovoidearsenaalistani näkyy kuvassa pari olennaista purkkia. Extra Rich Faceblock -voide on kulkenut mukana vuosia. Suojakertoin kolmekymmentä on kasvoille Australian kesässä todennäköisesti liian vähän, mutta sillä kuitenkin nyt mennään. Itse asiassa tuote on niin paksua ja rasvaista, että käytän sitä vain rannalla, altaalla ja uidessa.

Peruskäytössä päivisin  käytän Oil Free Matte Block -voidetta suojakertoimella 20. Tuote on täydellinen! Se ei jätä mitään tuntua iholle, imeytyy hetkessä, iho pysyy mattapintaisena ja mineraalimeikki levittyy voiteen päälle täydellisesti. Yhdessä mineraalimeikin antaman aurinkosuojan kanssa voide suojaa mielestäni riittävästi kasvojeni ihoa silloin, kun en suoranaisesti makaa auringossa.