tiistai 26. maaliskuuta 2013

Koruaarteita

Aika käy selvästi pitkäksi ja seinät alkaa kaatua päälle. Olen ollut nyt niin paljon kotona, että toivon tosiaan parantuneeni täysin, että pääsen loppuviikosta jo kunnolla ihmisten ilmoille ja jumppaan! Olo on aika tunkkainen sairastelujen, hiljaiselon ja liikkumattomuuden takia. Mutta kamerasta löajaytyi piristykseksi läjä kuvia, joista alla niistä muutama. On aika esitellä lempikorujani!

Ensimmäisessä kuvassa ovat kepoiset ja kapoiset uutukaiseni odottamassa kesää. Nämä ovat kotisuomesta, sattumalta silmiin osuneet ja muutamalla eurolla mukaan lähteneet rannekorut. Keltainen väri on tänä vuonna alkanut huudella nimeäni normaalia aikaisemmin, tällä kertaa keltainen saapui luokseni tässä muodossa. Toisessa näkyy yksi lempikaulakoruistani. Sain sen vuosia sitten lahjaksi yhdeltä parhaimmalta ystävältäni, joka lähetti sen minulle Japanista, ja kertoi, että korun hevosriipus on sulatettu buddhalaistemppelin kellosta. Korun tarina ja ulkoasu ovat täydellisiä ja minimalistinen tyyli vetoaa niinkuin aina. Koru on painava, yksinkertainen, tumma ja siinä oleva eläin aina lähellä sydäntä.

Viimeisessä kuvassa näkyvistä rannerenkaista erityisesti paksumpi on suosikkini. Ostin sen ajat sitten yhdeltä Hollannin reissuistani vintage-liikkeestä. Koru on aika painava myös ja käytössä usein. Se on kaiken muun hyvän lisäksi tarpeeksi pieni ranteeseeni ja täydellisen värinen. Ohuempi koruyksilö taas on Firenzestä eikä sillä ole sen kummempaa tunnearvoa, paitsi se, että se löysi luokseni kaupungissa, joka on minulle rakas.