perjantai 16. elokuuta 2013

Perjantain kunniaksi

Olen koko loppukesän himoinnut herneitä. Ne on kesäherkkulistani ehdoton ykkönen. Ei mikään, edes grillattu maissi tai mansikat, voi päihittää tuoreita herneitä. Ostin töiden jälkeen kauppareissullani pussillisen herneitä kotiintuomisiksi ja söin ne saman tien kotiin saavuttuani. Äidin kasvimaan tomaattien ja herneiden voimalla kävin juoksemassa 4 km auringon kirittäessä askeliani. Myöhemmin illalla kaadoin lasiin lasiin kylmää valkoviiniä ja pulahdin pitkään kylpyyn uusimman Olivian kanssa. Syvärentoutus oli taattu.

Lukuhetki vaahtokylvyssä on minun arjen ylellisyyttä. Kunnon vaahdot takaa L'Occitanen Ultra Rich Foaming Bath, jota käytän nyt kun suursuosikkini L´Occitanen Verbena-kylpyvaahto on päässyt loppumaan. Molemmat ovat tehtävänsä paremmin kuin hyvin hoitavia kylpytuotteita, vaikka näiden tuotteiden tuoksut ovatkin kuin kahdesta eri maailmasta; Verbena on yksi parhaimmista tuoksuista ikinä, Ultra Rich Foaming Bath taas mitäänsanomaton ja voidemainen, mutta ei onneksi kuitenkaan paha. Herkkänenäisille kylpijöille suosittelen sitä, tuoksuja hyvin kestäville ja niistä nauttiville ehdottomasti sitruunaruohon tuoksuista Verbenaa.

Jetlag painaa vielä. Tai loman jälkeinen ensimmäinen työviikko. Tai sitten ne molemmat yhdessä. Joka tapauksessa väsymys on edelleen kova, enkä ole suunnitellut huomisen ohjelmaksi toistaiseksi muuta kuin hitaan ja pitkään nukutun aamun ilman herätyskelloa.Ei kommentteja: