lauantai 12. lokakuuta 2013

Muutoksia

Viime päivät tuntuu täyttyneen pelkästä pakkaamisesta ja muuttotouhuista, mutta onneksi aina sinne tänne on mahtunut pieniä ja leppoisia hetkiä ilman pahvilaatikoita ja pölyrättejä. Olen viettänyt yhden tosi kultaisen pienen pojan juhlapäivää, kävellyt ympäriinsä rakkailla kotikulmilla ja painanut mieleen lempipaikkojeni tunnelmia ennen muuttoa pois. Olen lenkkeillyt ja käynyt uimassa, jutellut ja jakanut niitä ajatuksia ja tunteita mitä tähän muutoksia täynnä olevaan elämäntilanteeseen on mahtunut.

Kaiken tämän lisäksi olen ollut niin rakastunut ja kiitollinen siitä mitä elämässä tällä hetkellä on, että meinaan pakahtua. Syksyn lehdetkin vilauttelevat sydämiä, kun kuljen ohi. Rakkautta on selvästi ilmassa.
Kaikesta touhusta johtuen on nukkuminen jäänyt liian vähiin, ja sen tosiaan huomaa. Yleensä harvoin vierailevat tummat silmänaluset ovat taas tuttu näky peilissä. Yritänkin korjata univajeen ensi yönä, joka muuten on viimeinen yöni ainakin tosi, tosi pitkään aikaan tässä kodissani. On aika antaa kotini hurmata uudet asukkaat, ja siirtyä itse hurmaantumaan jostain muusta.

2 kommenttia:

Sinisen talon Jana kirjoitti...

Ihana syksy välittyy kuvistasi ja tekstistäsi!

Taru kirjoitti...

Kiitos! Samoin olen tuumaillut sinun puolellasi :)