keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Kuumaa ja kylmää

Kuvista välittyy viime päivien vastakohtaiset tunnelmat - lämmintä, viileää, odotusta ja ikävää. Olen ollut nuhainen, yskivä ja tukkoinen. Kuumekin on yritellyt päästä kyläilemään, mutta ehkä se tuli taltutettua kymmenellä kupilla kuumaa mustaherukkamehua, valkosipulilla ja villasukilla.
Aurinko on onneksi vilahdellut aina välillä ilahduttamassa ja lämmittämässä päiviäni. Ylihuomenna perjantaina aloitan virkavapaan, palaan työelämästä opiskelijaksi syventymällä taidehistorian uumeniin ja aion nauttia täysin uudesta elämäntilanteestani ihan täysillä. Moni asia muuttuu, mutta tuntuu, että nyt juuri niiden kuuluukin muuttua. Paljon on asioiden eteen tehty työtä, joten ihan pian voin jo huokaista ja hymyillä leveästi.
Elämä on yllätyksiä ja mahdollisuuksia täynnä, kun vain pitää mielen avoinna! Niin se on ollut aina ja niin se on nytkin.

Day after tomorrow will be my last workday for a long, long time and I'll be a student again. Books of art history and museology are already calling my name.

I just need to get rid of this flu and I'll be ready for all things new and exciting!

Ei kommentteja: